fredag 31 augusti 2007

Kyligt värre

Vill inte att det ska vara såå kallt som det är. Jag VILL INTE ta på strumpor o tjock tröja än. Men idag känns det som om torgvantarna borde på...
VILL ha värme o sol ett tag till.

torsdag 30 augusti 2007

En kall fredag

Hoppas på hetta ikväll. Längtar efter mannen. Snart är det kväll o vi får ses igen. Maten blir fredagstaco eftersom barnen är hemma o det är deras fredagsfavorit.

Andra bloggar om: , ,

Blir utan hylla

Hyllan Asker såg inte ut som jag tänkt mig. Hyllan såg iofs okej ut men upphängningsskenan såg inte bra ut så en sådan blir det inte. Får se om jag kan komma på nåt bättre.

Nu ska jag strax sova min skönhetssömn. Ska bara... fixa lite annat först.
Natti natti

Andra bloggar om: , ,

Olivolja på väggen


Tänkte alla smaksättningsflaskor skulle komma upp från bänken o kom häromdagen på att ikea nog har nån smart anordning med hylla som jag kan hänga på väggen över köksbänken. Vill inte ha en hylla där hyllan är över kakelkanten eftersom jag tycker det blir för högt upp men nu hittade jag det jag letade efter. Får åka till Ikea i kväll o köpa en för att se om det funkar som jag vill.

Franskakurs

Har äntligen fått inbjudan till kursstart. Börjar läsa franska som nybörjare i mitten av september. Det ska bli intressant och se om jag kan lära mig så bra att jag kan prata när vi åker till Provence runt första advent.

Andra bloggar om: , ,

*glad igen*

Nu fungerar det visst...
Skriv gärna hej om du läser det här!

Vad hände?

Hade ju kommentarer nyss men nu finns inte möjligheten längre. Undrar hur jag ska hitta det igen. Det ser ut som att det ska fungera men ni kan ju inte skriva, ens om ni vill.. *suck*

LCHF - Middagstips??

Behöver äta lite mer än jag gör för tillfället. Borde ta hit lite grädde att ta i teet el kaffet istället för mellanmjölkskaffegrädden.
Det känns mystiskt att kunna ta det feta alternativet hela tiden men så är det nu när jag äter LCHF.
Behöver middagstips till ikväll. Barnen är hemma o jag vill att det ska va smidigt att komplettera med kolhydrater för dem... De är inte övertygade om dieten ännu men det gör inget. Så länge jag mår bra så fortsätter jag o de accepterar.

Andra bloggar om: , , ,


Telefonen fungerar...

Har knappt saknat den men nu fungerar den i alla fall. Nästan en vecka utan fast telefon o jag märker det inte... Konstigt egentligen

Andra bloggar om: , ,

onsdag 29 augusti 2007

Veckans tvilling

Du har sådan tur i livet just nu att det enda du kan känna riktig besvikelse över är det du inte gör. Gör upp en lista över de erfarenheter du saknar men skulle vilja ha och se om du inte kan lägga till en av dem redan i nästa vecka. Du kanske får hjälp med det på lördag, för då presenteras en fantastisk ny person för dig.

Blir lite nyfiken. Vet att jag har ett underbart liv och visst stämmer det att jag har lite att lära med att fokusera på "att göra".
Undrar vem jag kommer att träffa på lördag..?



Andra bloggar om: , , ,

Tillbaka igen...

Tillbringade dagen igår i Stockholm. Hann inte med så mycket nöjen precis men det är ändå som att komma hem när jag är i Stockholm.
Var där i jobb och det gick väldigt bra. Fick allt gjort o lite till. Nu känner jag ett sug efter att börja jobba mer som frilans. Jag kanske borde börja fundera på det.

Jag skulle ju kunna börja jobba mer med min egen firma och minska mitt vanliga jobb för att vara mer förberedd när vi flyttar till Provence. Då har jag en grundinkomst redan från början och kan skriva för nöjes skull resten... Ska bearbeta det lite i mitt huvud.

Andra bloggar om: , , , ,

tisdag 28 augusti 2007

Här är jag. Medea

Här är jag. Medea. Känd av de flesta men mycket mildare i verkligheten än i sagan.

Ni kan förvänta er:

  • berättelser om mina planer att flytta till Frankrike
  • Få tips och idéer som jag själv samlar inför mitt bröllop
  • förhoppningsvis kommer även bilder från mitt hem. Ny-sambo som jag är
  • Dessutom kommer jag skriva om vad jag läser, äter, mäter o andra livsviktiga saker
Andra bloggar om: , , , ,

Vill...

...ha besökare, vill ha kommentarer, vill ge er nåt ni vill ha.

Kom tillbaka för snart ska jag både lägga bilder och massor av tankar här på bloggen.
Är bara så väldigt upptagen just nu egentligen men det är så kul att få igång bloggen. Bloggen där jag ska berätta om mitt nya liv i...


Andra bloggar om: , ,

Bloggportalen

Självklart ska jag finnas med på bloggportalen. Men mina senaste inlägg visas inte där... än. Förhoppningsvis kommer de sen. Jag har alltid så bråttom. Vill att allt ska funka med en gång.

Andra bloggar om: , , ,

Tidsuppfattning

Klockan visar fel tid men jag vet inte än hur jag ska fixa det... men det löser sig.

Andra bloggar om: ,

LCHF - GI

Äter sen några veckor tillbaka en modifierad LCHF/GI-kost. Gick upp några kilo på semestern som jag genast ville gå ner igen. Tyckte redan innan semestern att jag borde minska några kilon men det blev inte så.
MEN nu funkar det ypperligt. Det verkar som om LCHF är den bästa metoden av alla. Äter inget bröd, ingen pasta, inget ris, ingen potatis, inget godis eller sött... och ändå känner jag mig helt nöjd.
Visst slinker en mörk chokladbit ner då och då men det är okej tycker jag.




Andra bloggar om: , , ,

Välkommen!

...du som tittar in här. I min gamla anonyma blogg skrev jag mycket om känslor o kärlek o besvikelse när jag började. Det gav mig många läsare.
Nu har jag ett annat, underbart liv, är nybliven sambo, planerar att flytta till Provence och älskar att blogga, läsa inredningstidningar, drömma om allt jag skulle kunna göra.
Kanske kan jag dela med mig lite av allt jag funderar på.
Kul att just du hittade hit o skriv gärna en kommentar så hälsar jag på i din blogg.

Andra bloggar om: , , ,

Tankar om livet

Kan inte tänka mig ett liv utan skrivande. Tänker göra det mer o mer, men så länge kommer jag blogga.
Har bloggat sen urminnes tider, började långt innan bloggen hette blogg. Jag har skrivit på många olika ställen. På en del ställen varit oerhört populär. Om det är för mitt skrivande eller eller pga ett kaotiskt liv vill jag ha osagt men nu börjar jag ett nytt blad.

Ska se till att bloggen får ett unikt utseende men det får vänta tills jag kommit i ordning i mitt nya liv som sambo. Just nu är hemmet fyllt med flyttkartonger o möbler kors o tvärs så nån tid till att pyssla med layout för en blogg finns det inte.

Hoppas ni kommer gilla det ni läser lika mycket som jag gillar att skriva det!
På återseende



Andra bloggar om: , , ,