lördag 4 april 2009

Nedplockning


Nu har jag packat nästan alla böcker o fyllt på lådorna med garn, tyg o kläder. Nyinköpta saker från IKEA är staplade längs väggarna. Men nu tar vi ledigt en stund o åker till vänner i Lkpg o i morgon firar vi mina stora tjejer, 22 & 24, oxå i Linköping. Tjingeling

3 kommentarer:

  1. Det är så spännande att följa dig på din färd mot Provence. Vilka fina böcker du fick handlat och så "begåvat" du blev av dina arbetskamrater.

    SvaraRadera
  2. Världen är inte så stor, du menar att dina vänner i Linköping är familjen R?? De har känt mig sedan jag föddes, så då fick du säkert både se och höra en del :). Jag skall lite kolla om jag kan låna en bil och ta mig till Arles i början av nästa vecka, kan jag nå dig på något sätt? Om du vill kan du maila mig på signe39@hotmail.com.

    SvaraRadera
  3. Jag har följt din blogg en tid men verkat missa - vad ska du/ni göra i Provence och kan du franska och barnen? Jag är bara nyfiken... har själv drömmar även om de inte inkluderar franska på något sätt. Jag fashineras också av människor som vågar bryta och göra annat. totalt annat. Berätta om du vill.

    SvaraRadera