lördag 6 september 2008

Provlappar

Idag gör jag delar av min läxa i stickkursen. Jag stickar provlappar i olika tekniker. Det är jättekul men tidskrävande men det ska bli såå kul att ha ett stickarkiv med olika tekniker beskrivna både i text och textil.

10 kommentarer:

  1. Oj.oj vilka underbara lappar - och färgerna känns precis som det ser ut på Bohusläns klippor just nu med ljungen som blommar!

    SvaraRadera
  2. Så härliga lappar och i så härliga färger!! Gissar att det är en mycket rolig kurs att gå?

    Ser fram emot fler bilder från det ni kommer att göra på kursen!
    Boel

    SvaraRadera
  3. Så fint! Jag älskar att göra prover och sparar dem fint. Nog det enda jag har riktigt ordning på faktiskt. Vad är det för kurs du går undrar ju en nyfiken...

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vad härligt att gå stickkurs!! Så fina lappar. Och visst är de fina pocketomslagen. Jag vann ett och det är så fint!

    SvaraRadera
  5. Ser spännande ut. blir speciellt nyfiken på den sista där, vad kallas den och hur stickas den?

    SvaraRadera
  6. Å vad avundsjuk jag blir, både på kursen i sig men också på provlapparna. Jag har lovat mig själv att jag ska börja föra stickdagbok nästa år. Där ska jag spara provlappar och garnsnuttar och alla uppgifter om projekten så att jag kan minnas och sticka dem igen någon gång om jag vill. :)

    SvaraRadera
  7. Så fina provlappar du gjort och vilka härliga färger. Måste vara kul att gå på stickkurs och få lära sig olika tekniker. Blir inspirerad att prova på och göra ett eget stickarkiv.

    SvaraRadera
  8. Så fina provlappar hålkruset ... , härliga färger, det var samma färger som när jag var ut i förmiddags.Berget och ljungen!
    Jag ska fota mina provlappar ikväll!

    SvaraRadera
  9. Åh vad fina! Är såå avis på dig, men jag är anmäld till nästa års stickkurs (samma som du går nu. Kul att följa vad ni får göra.

    SvaraRadera
  10. Smart att göra ett litet arkiv. Jag har bara ett osorterat myller av små provlappar i fula garnrester. Men det blir mycket mer användbart och fint när man använder fint garn och lägger ner lite mer tid som du har gjort.

    Du borde nästan göra ett lapptäcka av alla bitar.

    SvaraRadera