söndag 21 juni 2009

Flygstickningen idag...

...blev min ljungrosa uppifrånochnerkofta. Det går framåt även om den stickas på st. nr 3. Nu när jag är i Provence igen har jag ingen fotograf så provdockan får agera Medea istället. Något sånär min storlek i alla fall. ;-)

2 kommentarer:

  1. Hej, jag måste bara få fråga. Hur gör man för att få med sig stickor på planet? Till mig sa flygbolaget att alla stickor är absolut förbjudna. Jag undrar eftersom jag snart ska ut på en långflygning.

    SvaraRadera
  2. Jeanette: Jag har aldrig frågat något flygbolag OM jag får ta med mina stickor men ändå fått göra det. Om du inte har långa, raka stickor eller stickor i metall så går det säkert bra. Använd trä eller plaststickor typ KnitPro eller Denise. Eller vanliga bambu-strumpstickor. Som sagt, enda gången jag hade problem och fick visa mina stickor var när jag hade metallrundstickor.

    Ett tips om du ändå är orolig är att ta med ett vadderat kuvert med din egen adress på och lite frimärken. OM dina stickor inte skulle få följa med kan du lägga i dem i kuvertet och be flygplatspersonalen posta brevet åt dig. Jag hade med mig ett sådant kuvert i början när jag flög för att jag var orolig men det har jag slutat med. LYCKA TILL.

    SvaraRadera