lördag 6 juni 2009

Medan jag väntar

Kom på att min röda silkeskönhet behöver bli stickad på lite. För länge sedan skrev jag att jag skulle sticka två varv om dagen och då hade den nog varit klar nu. Men nu är det nya tag. Kanske får min Laminaria bli flygstickning när jag flyger hem till Sverige i morgon.

Jag är tydligen lite skakig för någon skärpa blev den tyvärr inte på bilderna men det är nog för att jag inte ätit frukost än.
Nu får det bli ägg, bacon och som efterrätt en croissant.

8 kommentarer:

  1. Ja de ihopvikande väskorna var ju en super smart idé måste köpa lite snyggt tyg nu bara :)

    SvaraRadera
  2. På tal om mat, du hänger väl med på middag onsdag kväll med juntan? Var o vilken tid vet jag inte . Piren kanske? Välkommen hem igen!
    Maria

    SvaraRadera
  3. Hej! Vilken härligt mysig och inspirerande blogg!!! Glad att jag hittat hit. Är det ok att jag länkar, så jag hittar tillbaka?
    Behöver mycket inspiration just nu...
    Ha en skön kväll!!!!

    SvaraRadera
  4. Hej! Trist du inte vann garnet, men jag tror inte det hade räckt till ett linne faktiskt... Hoppas du kan hitta något annat fint garn att virka med istället.

    Önskar dej en skön kväll!
    MiA

    SvaraRadera
  5. Kul att du tittade in hos mej!!! Nu har jag läst dina inlägg ang LCHF också, det intresserar mej mycket som nybliven diabetiker.
    Att ersätta pasta, ris osv med grönsaker funkar ju. Men vad man "ersätter" bröd med...vad äter man istället för smörgås till frukost, kvällsfika, "utefika" på cafe osv?
    Apropå frukt, så förstår man ju att för en diabetiker är det inget vidare...när man tänker efter..hm...
    Tar tacksamt emot tips med maten, det känns som en djungel.

    SvaraRadera
  6. Hejsan. På tal om stickor i planet. Får man ta med det i handbagaget.I så fall vill jag också fördriva tiden med lite stickning. Esin

    SvaraRadera
  7. Såg inte röken av Nutella? Ett måste på mina frukostar i varmare breddgrader ihop med croissant :) Tur att det är så sällan ;)... jag är söderut alltså...

    SvaraRadera