tisdag 23 juni 2009

"Ny" manual

Tack internet för allt man kan hitta. När jag köpt min Husqvarnamaskin på loppis sökte jag på internet efter en manual och hittade en tjej som hade, och jag mailade henne och alldeles nyss ramlade en pdf-manual in i min mailbox. Det är fantastiskt.

Synd att jag inte fick med några tillbehör till maskinen för tydligen går det att göra massor med saker.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för kommentaren om städrockar - de kan vara hur fina som helst! Den här var alldeles ny men då jag ännu inte använder städrockar - borde kanske börja så skulle det genast bli roligare! Din nya symaskin är väldigt lik min mammas från 1964, det var den jag lärde mig sy på en gång i tiden. Är fortfarande utmärkt till raksöm!
    Tittar in på din blogg ibland via vintagestickningen (har inte blivit nåot stickat för mig ännu) och har fastnat för en av dina favoriter Feng Shui bloggen.
    Ha det bra hälsar Fröken Slöjd

    SvaraRadera
  2. Vi hade också en sån där symaskin när jag var liten. Med massor av tillbehör. Den orkade dock inte riktigt längre när jag började sy riktigt mycket. Det läskigaste som hände var den där gången som pedalen la av... Det hjälpte inte att ta bort foten utan maskinen fortsatte att sy med maxhastighet... Bara att rycka sladden ur väggen.
    Pappa lagade genom att skruva isär pedalen och plocka bort någon elektronikkomponent.

    SvaraRadera
  3. En riktigt bra symaskin har du fått tag i! Har min första egna var den modellen och mamma hade också en sån.

    SvaraRadera