onsdag 17 december 2008

Tänk om...

...man bara fick tillgång till alla böcker man ville utan att behöva betala. Hittade en bok "Designing a Knitwear Collection: From Inspiration to Finished Garment" via en länk från Hantverk och form som handlar om att designa en stickad kollektion. (Det fanns flera andra böcker som också verkade kul...) Men just nu tycker jag den är alldeles för dyr och dessutom vill jag gärna bläddra i den först. *suck*

4 kommentarer:

  1. ja tänk......tänk om man hade alla fina böcker att bläddra i , för visst är det svårt stt få en känsla för boken om man inte har den i sin hand.

    SvaraRadera
  2. ja tänk... om man slapp betala för alla fina böcker då blev det inte mycket klirr i kassan för författarna. Fast det är kanske en annan femma.

    SvaraRadera
  3. Tack för mönstertipsen, skall läsa igenom häften under julen! Boken du hittade verkar intressant, men jag håller med att det är lite synd med internet då man inte kan slå upp boken och se om innehållet motsvarar det man är ute efter.

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för den mycket fina julklappen. jag har aldrig tidigare sett denna idé till vantar. Här uppe behöver vi ju vantar halva året och ibland dubbla. Jag ska sticka dem efter helgerna.
    Än en gång tack.
    Öppnade paketet den 17:e dec då vi hade lilla julafton. Den 18:e blev jag farmor till en liten flicka igen.
    Det var precis att vi hann öppna julklapparna innan den lilla Freja skulle födas.
    Vi har nu sex härliga barnbarn, alla under 3 år.
    Kram Britt

    SvaraRadera