söndag 16 maj 2010

Hemma


Jag har inte fått av mig skorna än för jag visste att ett spännande paket låg o väntade någonstans. Det är ett av mig bortglömt PIF-paket som Sussilull har skickat. Det är jättefint o innehöll stickmarkörer, hjärt-bokmärken och en jättefin idébok med rutiga blad, precis vad jag satt på flyget o tänkte på att jag behövde. TACK snälla S! PS. Jo, jag blev påmind om att jag nog har två PIFFAR att skicka väster ut. Ha tålamod lite till. :)

4 kommentarer:

  1. Hejsan Medea! Tack för kommentar på min blogg. Du undrade över väskfilten och den köper jag i den lokala tygaffären eller beställer från en firma här i Finland som man hittar på adressen www.ullaka.fi.
    Otroligt så kreativ du är med många bollar i luften hela tiden och så hinner du flänga mellan två länder dessutom, jag blir matt av bara tanken :)
    Ha en skön sommar!!!!!
    Kram från Lappeklipp

    SvaraRadera
  2. Hmm.. påminner mej om att jag var med i en pif förra året och skickade det jag skulle, men inte har jag fått nåt själv :( .. och jag har helt glömt vem det var från. Att folk är så trista så de går med i en pif och sedan struntar i det !!

    kram!

    SvaraRadera
  3. Hej vilken härliga saker du gör,den orangefärgade koftan som du stickar upp i från och ned är jätte häftig. Tack för kommentaren och besöket på min blogg.
    Ha det bra/Gittan

    SvaraRadera
  4. Välkommen åter till Sverige! Kul att du gillade paketet! Visst är det bra med rutigt, alldeles nödvändigt om man behöver skriva ner ett litet spetsmönster eller dyligt. Slit den med hälsan-ideérna hos dig verkar aldrig sina!

    Ha det gott!

    SvaraRadera