lördag 3 januari 2009

101 saker att göra

Att säga så har fått ytterligare en innebörd för mig när jag till slut publicerat min lista på 101 drömmar att uppfylla på 1001 dagar. Jag skrev om det för nästan ett år sedan men min lista blev aldrig komplett då men nu har jag "slösat bort" ett antal timmar på att fixa till allt så att det ska funka. Kanske kommer jag att byta ut/uppdatera några saker på listan men i stort sett kommer den att se ut som den gör.

3 kommentarer:

  1. Fick på en gång en massa idéer om vad jag kunde ha på min lista, men jag tror att jag skulle bli stressad när periodens slut närmade sig. Jättefina saker, som du gör.

    SvaraRadera
  2. ordentliga britt5 januari 2009 kl. 07:18

    Vilken rolig idè. Jag har på resan från Visby knopat ihop min 101 lista, det tog hela resan. Roligt. Skall lägga den på min fula blogg. Har du ngt tips var jag kan lära mig göra en snygg blogg? Borde vi höra ngt från vår stickfröken snart? Hoppas att du mår bra och ibland har tid att stirra rakt ut i luften.. hej hej ses i slutet av jan

    SvaraRadera
  3. Hörru du, Ordentliga Britt. Det är faktiskt inte i slutet av januari utan mer i mitten vi ska ses. Ja, jag tycker också att vi borde höra nåt från fröken snart. Har du stickat alla prover??

    SvaraRadera