torsdag 28 augusti 2008

Lite garn till...

När jag ändå var ute på nätet och köpte garn häromdagen köpte jag en härva Karamell från Östergötlands spinneri i färgen Ulla och en härva Lornas Lace i färgen Charcoal. Tänkte kanske göra en mössa, jag som gillar mössor. *host host*
Garnet köpte jag hos Garnkorgen

Annars blir det kanske något annat. Just nu ligger det för klappning på soffbordet.

5 kommentarer:

  1. ...jag ska återkomma hit också!
    kul att du kommenterade hos mig, så jag kunde hitta hit... jag blir precis sugen att sticka när jag ser vad du har gjort!
    stickar du 'bara' för hand eller också med stickmaskin?

    SvaraRadera
  2. Jag stickar till 90% för hand men har även en stickmaskin. Har tänkt sticka en omlottkofta i tunn alpacka på min maskin men sticka flätresårer för hand och sedan hänga på det på maskinen o sticka.
    Kul att du tittade in förresten!!

    SvaraRadera
  3. Oj så mycket roligt du hunnit sticka under sommaren. Kattkorgen var ju härlig!
    Jag har varit mycket trogen en enda stickning i sommar, och den är inte klar än..

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Jag blir också inspirerad till att börja sticka igen. Det är säkert 10-15 år sedan sist. Var runt på Garnkorgens hemsida och där finns det roliga sockar att sticka. Tyvärr verkar ju alla mönster vara på engelska... Vet du vart man kan hitta liknande mönster fast på svenska?

    http://blogg.passagen.se/karleksbloggen/

    SvaraRadera
  5. Oj vad mycket fint man hittade här då.... älskar att sticka.... vad kul med kurs... ska försöka ta mig till nåt stickcafe únder hösten... kul att få träffa lite lilkasinnade... Ska komma tillbaka o kolla lite bättre imorrn... jobbar hela helgen så tiden är lite knapp... Kram Annika

    SvaraRadera