onsdag 7 april 2010

Nupps

Min Echo Flower Sjal har nu kommit till delen där jag ska sticka mucher eller nupps som det heter i den nya världen. Oj, vad pilligt det var. Denisestickorna gick inte att sticka med utan jag fick byta till mina knitpro och hoppas att det ska gå lite enklare att sticka ihop 9 maskor till en. NU vill jag vara klar men det är jag inte. Skulle vilja börja på nåt nytt men nu ska jag göra klart några av mina pågående stickningar först.

4 kommentarer:

  1. Så fint det ser ut. Men säkerligen mycket invecklat! :)

    SvaraRadera
  2. jag säger bara: Addi lace!

    SvaraRadera
  3. Min nya blogg har jag bara för att jag ville ha namnet, har inte bestämt vad den skall användas till ännu. Har liksom inte begripit att man kan hitta den ens....men så klart man kan, i morse berättade jag för dottern att jag köpt stickmaskin, hon skrattade o sa att det visste hon sedan länge, "ditt liv är offentligt nu mamma", äntligen....? eller...?
    min smootie bestod av frysta blåbär, hallon, sojamjölk, banan, äpple och kokosmjölk, gott! nu äter jag lax med chevre och cremefraichetäcke o svarta bönor o selleri o ser Laurie Anderson på teve. Snart stickmaskinen. kramkram

    SvaraRadera
  4. Vad fint det ser ut att bli. Jag gillar verkligen färgen.
    /Anna

    SvaraRadera