tisdag 18 augusti 2009

Njutning

Jag älskar verkligen att bada och när det är såå varmt i havet som det var idag njuter jag helt och fullt. Hoppas verkligen det är tillräckligt varmt för att åka till havet när jag kommer hem till Provence i början av september och att det är tillräckligt varmt att bada i Vättern när jag kommer hem till Jönköping.

6 kommentarer:

  1. Avundsjuk blir man, jag älskar ju att bada! Och inte en ändaste gång har jag varit i i år. Vill gärna att det ska vara varmt.

    SvaraRadera
  2. Ser varm o gott ut. Bada på. Här i småland är vattnet kallt, 17 grader i Vidöstern. Hu!

    SvaraRadera
  3. vättern har haft ca 20-21 grader i norra delen. Hoppas att det håller i sig tills du kommer hem. Tack för förslag om spikmatta, ska nog köpa mig en egen. Har lånat under våren men hade svårt att slappna av på den då.

    SvaraRadera
  4. Ser underbart ut:) surfade in på dina andra bloggar å blev lite överraskad av det som mötte mig...om jag förstått det rätt så går du Ann Ljungbergs kurs? Jag har tänkt samma tanke...å nu är det andra gången "den kommer" in i mitt liv..Ett tecken? Hmm..vem vet. Vill gärna höra vad du tycker om kursen..Må gott!

    SvaraRadera
  5. Toril: Jag skriver men inte i en kurs. Däremot är jag med i Skrivpuff där man får ett ämne om dagen att skriva om... Har inte gjort det på ett tag bara men snart. =)

    SvaraRadera
  6. Usch vad jag blir avundsjuk på badbilderna - jag som var en säl i mitt förra liv!!

    SvaraRadera