söndag 30 augusti 2009

Stickat

Inatt sov vi hos vänner i Linköping och innan vi åkte hem besökte vi utställningen Spinna vidareÖstergötlands länsmuseum. Det var fantastiskt inspirerande och nu får jag lust att sticka lite prover.Se den om du har möjlighet!

PS. Utmaningen jag har för mig själv, att blogga varje dag i augusti är snart slutförd. Det ska bli skönt kan jag lova. Det blir ju en del struntinlägg bara för sakens skull.

5 kommentarer:

  1. Länsmuseet är fint. Hoppas du även såg den blå utställningen: blått som tillstånd och känsla, blå musik och blå dikter...

    SvaraRadera
  2. mmm vi såg den blå utställningen också!

    SvaraRadera
  3. Jag gik på två semiarier för Britt-Marie under stickstämman i Växjö. En helt fantastisk mäniska.
    Hälsar vonna i SMåland

    SvaraRadera
  4. Härliga grejer! Har du sett att man kan förhandsbeställa bokpaket med denna bok från hemslöjden? lite billigare - mycket roligare, med två böcker, en med mössor o vantar, du som är mössälskare! Är du bra i din arm? I helgen börjar HV, jag kan inte sticka men det sk..... jag i, ser iallafall fram emot. Om du är Sthlm något under åren kunde du väl komma o hälsa på och äta lite Blå Porten lunch? Glad att du har det bra.

    SvaraRadera
  5. var kan man förhandsbeställa bokpaketet?? Låter intressant. Önskar mig det av Mam o Pa i julklapp! Jobbigt att du inte blir bra i din arm,hand eller var det nu var. Min axel är helt återställd. Kanske tack vare den lysande ordinationen jag fick av min kompis OCH minskningen av stress förstås. (det är bara lite av ordinationen som syns på bilden)
    Ska försöka komma till Stockholm nån gång i vår. Vore härligt att ses och äta lunch på Blå Porten.

    SvaraRadera