måndag 3 augusti 2009

Sjalen blockad och klar

Nu har sjalen torkat och den blev precis så perfekt som jag hoppats. Perfekt storlek och den är verkligen superfin.
Stickor: nr 4
Garnåtgång: ca 70 gram
Ljuvlighet: Super!
Nu ska jag sticka spiralsockor till bonusbarnbarnet av resterna. Ett egenskrivet mönster, magic loop och ett litet nystan är allt som behövs.

9 kommentarer:

  1. Vad fin den blev i det där garnet!
    Jag stickar en lila till syrran i födelsedagspresent. Tänker göra den något större än din för hon är sån som vill ha sjalar virade runt halsen. Jag älskar det här mönstret simpelt och väldigt vackert, Ysolda hon kan hon.

    SvaraRadera
  2. Jag ska göra en större också. Den här går bara att vira lite runt halsen och det är lagom för här blir vintern inte speciellt kall. Men det är ändå skönt att gosa in sig i en sjal. Jo, Ysolda hon gör fina saker!.

    SvaraRadera
  3. Superfin! Läste lite mer om koolaid - det är verkligen lockande att prova. Vet du om det funkar på bomullsgarn också?

    SvaraRadera
  4. Ibland är en liten sjal precis lagom, vacker färg!

    SvaraRadera
  5. Ja den blev verkligen kanonfin, härlig färg!

    SvaraRadera
  6. Sjalen blev verkligen jättefin och vilken härlig färg!

    SvaraRadera
  7. Fantastiskt vacker! Ska gå på stickkurs igen till hösten å hoppas på å hitta lite roliga beskrivningar etc..Några tips? Må gott:)

    SvaraRadera
  8. härlig sjal!! Jag har kommit till andra repetitionen av a+b spetsen på strl L och garnet från första härvan är inte slut. Det måste betyda att ett nystan räcker för den lilla. ska se hur storleken blir och sen har jag ett rosa till den lilla :-D

    Glad stickning!

    /janette

    SvaraRadera