fredag 18 september 2009

Konstigt

Jag blir tydligen inte helt frisk innan helgen. Vilar o lyssnar på dator-tv och har stickat en liten möbiussjal i mitt egenfärgade lovikkagarn på stickor nr15.

Önskar någon kom hem till mig o lagade lite mat nu, fredagskväll som det är...

Ser fram mot att åka hem till Sverige och familjen på söndag.

5 kommentarer:

  1. Härliga färger:) modellen påminner om något jag stickade till sambon...han blev glad å väldigt cool! Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Om du visste hur gärna jag skulle komma med mat till dig :-) Tråkigt att du fortfarande är sjuk. Hoppas du är bättre tills du ska åka. Så snygg schalen blev! Så härlig färg!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra förkylningsbotare, att ha när du kommer till Svealand. Är det lättare att få till Möbius i grovt garn? Jag stickade min i alpacka och det blev inte helt snyggt vid "uppläggningen", nu vet jag att det sällan blir helt snyggt när jag stickar men....lite mindre helt snyggt än vanligt menar jag....

    SvaraRadera
  4. Hoppas du är frisk i veckan som kommer. Det är gratisvecka på friskis och jag tänkte erbjuda dig att testa något kul pass tillsammans med mig. Om du vill och kan vill säga :) Kramar!

    SvaraRadera
  5. Pauline: Ja, det vore ju kul att träna ett pass på Friskis. Vi får väl ta det i slutet av veckan i så fall så jag säkert är frisk. Kram

    SvaraRadera