söndag 7 mars 2010

Grattis på 21-årsdagen

Nu börjar följetongen. Fyra av mina barn fyller år i mars så nu kommer jag fylla på med kinesiska horoskop efter hand.
Grattis Hampus både till dina 21 år och förlovningen förra helgen. Hur är han nu då? Lite stämmer säkert och annat inte.


Kinesiskt horoskop - Ormen
Ormar är romantiska och charmerande. De är djupsinniga och mystiska. De är graciösa och talar lent. De älskar en bra bok och beundrar konst mycket. De har en förkärlek för allt det fina i livet. Bakom ormens sofistikerade front döljer sig någon som ofta är vidskeplig.

När det behövs pengar så lyckas ormen alltid ordna det på något sätt. Trots sin tur med pengar skall en orm aldrig spela. De kan lida stora förluster. Men som tur är lär de sig fort. När de gjort ett misstag, upprepar de inte det igen. De förlåter inte heller dig om du bryter ett löfte. De är skeptiska till sitt sinne men behållet det för sig själva. De är privata och bryr sig inte om andras liv. Skvaller är inget för dem.

Ormar kan vara ägande i sina relationer till andra. De är passionerade älskare men väldigt svartsjuka. Det är svårt att veta hur långt en orm är villig att gå för att uppnå sina mål. Deras hjärna arbetar alltid på en komplott. Om du har förargat en orm möts du av isande kyla istället för arga ord. De bidar sin tid för hämnd, så se upp.

Ormar klär sig elegant, är väluppfostrade och alltid diskreta. De uppträder belevat och det är svårt att se vad som händer ytan. De gömmer sina sanna känslor väl. Deras handlingar är väl planerade sedan länge. En orm kan lätt undfly dig. Just när du tror att du har honom kommer en undanmanöver. De blir bra politiker eller diplomater då de kan förhandla om precis allt!
De har även en stor portion humor. Även i spända situationer kan de lätta upp atmosfären. De tappar aldrig gnistan, inte ens när de själva ligger risigt till. De behåller alltid sin skärpa i tanken, även under en kris eller i underläge.

Ormar har en underbar hy. De har en klassisk kyla och aura. De älskar dyra saker. En orm sparar hellre sina pengar för att köpa originalet än att köpa en kopia. Ormar beundrar makt och omger sig själv med framgångsrika människor. Deras många talanger och naturliga ledarstil gör dem eftersökta som ledare. Människor beundrar och stödjer ormar, även om de inte förstår dem helt.
Oavsett vad som händer så märker man alltid en orm. De vet hur man skall använda människor och situationer som uppstår. De är ödesbestämda att få framgång och berömmelse.

Kärleksmatch - Passar bra med: Den sällskapliga haren är ormens bästa äktenskapspartner. Han är mycket huslig och diskret i allt han företar sig. Han älskar att småskvallra och att leva ett lugnt och stilla liv. Ett utmärkt parti!
Också den konstnärligt lagda geten kan räkna med ett gott socialt liv tillsammans med ormen, inte minst om geten är den manliga partnern.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Reptilerna orm och drake har många gemensamma intressen och mycket talar för att de får ett bra liv tillsammans. Ett förbehåll dock: ormen får inte klänga sig fast eller låta känslorna rusa iväg med sig. En drake tål inte att stå i tacksamhetsskuld till någon.

Den stiliga hästen har lätt för att umgås med ormen och hans förkärlek för romantik finner snabbt nåd hos ormen. Men som älskande måste de då och då försöka göra varandra till viljes.
Inte heller råttan tackar nej till ett passionerat famntag, men han håller styvt på sin frihet.

Hitta ditt tecken

1 kommentar:

  1. Roligt! Jag döpte mig till Tigris från att bara ha hetat Predikantan när jag läste ett kinesiskt "horoskop". Jag är en tiger och med lite inslag (fri tolkning av mig *ler*) av gris så tiger+ gris = Tigris.

    SvaraRadera