torsdag 18 mars 2010

Lite uppdatering

Idag när vi åkte till IKEA i Mont Pellier kunde jag inte sticka på beställningskoftan eftersom jag inte kommit igång ordentligt än utan jag tog min Pomatomus-tröja och plötsligt är jag nästan klar med kroppsdelen och har bara ärmarna kvar. Tror jag ska satsa på att få klart den i morgon. Kanske...

9 kommentarer:

  1. Snygg! Håller just nu på att få till ett par pomatussockor, lite knepigt är det allt men det ska nog gå. Så fina dina torgvantar blev!

    SvaraRadera
  2. Otroligt va snabb du är! Jättefint mönster på tröjan ;-)

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fin den blir!!
    Ska bli intressant att se den helfärdig... :-)

    SvaraRadera
  4. Själv lyckades jag inte ens få fason på en rak, enkel mudd utifrån beskrivning, och så freestylar du en hel jumper!

    Grymt impad!

    SvaraRadera
  5. Att du törs sticka i bilen i Frankrike! Fast bara man håller undan för de vita små hantverkarbilarna så brukar det ju gå bra. Tröjan växer fram till en otroligt läcker skapelse!

    SvaraRadera
  6. Ja du är s å händig:)

    Du en fråga som du säkert har svar på...kan man tvätta garnstudios eskimo i ullprogrammet i tvättmaskinen? Symbolen är en hand i en balja för 30 grader så det betyder väl egentligen handtvätt..men vem handtvättar idag...? Allt gott

    SvaraRadera
  7. Toril: Jag tror nog att du får tvätta för hand om du inte vill tova ihop den. Eskimo tovar sig väldigt lätt så jag tror att även ullprogrammet är för "tufft". MEN om du inte har fläckar på plagget kan du bara hänga ut det i luften så "tvättar det sig självt". Lycka till!

    SvaraRadera
  8. Den är jättefin! Jag förmodar att den är klar nu. =)
    Att åka till IKEA i Frankrike måste kännas som att komma hem till Sverige. Om nu deras butiker ser ut som våra förstås.
    /Anna

    SvaraRadera
  9. Myggan: Den är inte klar eftersom jag gjort annat idag. =)
    Jo, att komma till IKEA är som att vara på IKEA i Sverige, nästan. Förutom att de har en svensk "matbutik" och massor med vin i restaurangen.

    SvaraRadera