lördag 13 mars 2010

Semestra i Provence

Du har väl inte missat att vi hyr ut en Studio med fem sängplatser i centrala Arles? Arles ligger 30 km från medelhavet och på väg dit ligger naturreservatet Camargue där svarta tjurar delar på utrymmet med vita hästar och rosa flamingos. I den lilla lägenheten på 25 kvm finns allt du behöver för en lugn och vilsam ledighet.
I närheten finns ett stort urval av restauranger och caféer och på onsdagar och lördagar har vi en av Provence största marknader med ett fantastiskt urval av grönsaker, frukt och andra matvaror. Det finns också Marseilletvålar, keramik, olivoljor, kläder och tyger och massor med andra saker du inte ens visste att du behövde.
Våra första gäster för året är på plats men under sommarmånaderna finns fortfarande lediga veckor. Läs mer och boka på vår hemsida www.provence-arles.se

3 kommentarer:

  1. Detta låter alldeles underbart... Vart flyger man då man ska dit? Tänkte om jag för skojs skull skulle kolla vad flyget skulle kosta från Finland... *drömmer sig bort*

    SvaraRadera
  2. Glömmer inte! Har övervägt det ända sen du berättade om det i bloggen när ni precis flyttat in. Tittar på flyg lite titt som tätt när vardagen blir för tung. Men än har vi inte hittat någon tid som passar oss alla att åka. Men ni ska verkligen ha beröm för att ni har så bra utrymmen i studion! Inte ofta man som storfamilj hittar hyresalternativ där man faktiskt ryms! (Vi är två vuxna och fyra barn).
    Någon gång kommer vi. Absolut!

    SvaraRadera
  3. Vi har flera flygplatser nära där Marseille är den största. Men det finns även flygplatser i Nimês, Mont Pellier och Avignon. Nice ligger drygt 20 mil härifrån och dit går det också flyga såklart.

    SvaraRadera