tisdag 30 mars 2010

Grattis på 23-årsdagen

Tänk att jag har ett barn som fyller 23 år idag. Det är ganska ofattbart. Det var ju alldeles nyss som hon föddes. Nu har hon nyligen kommit hem från en jorden-runt-resa och har erfarenheter som jag bara kan drömma om.
Grattis min lilla Sanna!

Hur är hon enligt det kinesiska horoskopet? Det kan vi läsa här:


Kinesiskt horoskop - Haren

Haren är tecknet för långt liv och det besitter månens makt. Harar är känsliga för skönhet och artistiskt lagda. De är graciösa och lent talande. Harar är diplomater och fredsmäklare. De gillar en lugn skön hemmakväll. 

Harar har lätt för att lära och är framgångsrika inom ekonomi. De hittar ofta fynd. De kanske verkar som om de inte bryr sig om saker men under ytan är de målmedvetna och vet vad de vill. De arbetar hårt för det även om de inte alltid visar det.

Harar är reserverade, väluppfostrade och använder inte fula ord eller talar illa om folk. Även om harar kan förefalla slöa är det inte det, de är istället försiktiga. De läser allt det finstilta innan de skriver under något. Harar är förstående, bryr sig om och är varma och vänliga. De är lätta att umgås med.

När alla andra irrar omkring som yra höns påminner haren dig om att det faktiskt kommer en dag i morgon. Deras motto kan vara " lev och lev väl". En hare skulle aldrig skämma ut dig inför andra och de vet hur man skall skydda andra från att tappa ansiktet. De förstår dina känslor och för detta är de omtyckta. Harar är goda underhållare och värdar. De har goda ord att säga om alla i sin omgivning.

Harar har få fiender och hamnar sällan i trubbel. Ingen är mer förstående än en hare. Harar ger dig all den sympati som du behöver. Men kom ihåg att inte be dem utkämpa några krig för dig. Om det blir för tufft för haren, hoppar den gärna av. De står inte ut med lidande och misär. Harar är experter på att lämna över svårigheter till andra. När de är hotade blir de oberäkneliga. Om du pressar dem för mycket kommer de helt enkelt att göra slut med dig!

Vad som än händer en hare så landar den på sina fötter. De undviker lätt hinder i deras väg. Harar litar på sig själva och är rofyllda.

Kärleksmatch - Passar bra med: Den perfekta partnern för haren är den erfarne draken. Han tolererar harens nyckfullhet för chansen att få vara i närheten av så mycken mjuk skönhet. Även om det förstås finns gränser också för vad han står ut med.
Harkvinnan kan tänkas attrahera oxen, som fascineras av hennes mjuka, varma sätt. Hon i sin tur gläds åt hans komplicerade väsen och tror sig kunna väcka upp något djupt inom honom.

Hunden, som gör allt för att vara till lags, är alltid välkommen i harens budoar. Han utgör inget hot och ställer inga krav på henne. Den chevalereske grisen kan visa sig vara en bra romantisk partner för haren, och detsamma gäller den humoristiska apan.
Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Den flirtiga geten ser haren som sin själsfrände och så länge som det är något spännande på gång, håller han till godo med getens långsamma takt.

Hitta ditt tecken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar