fredag 12 mars 2010

Min vårsjal

Jag stickar också även om jag i huvudsak syr just nu. Min Swallowtail har kommit till Lily of the Valley Border och "snart" är den klar. Jag gjorde bara 14 upprepningar av budding lace för jag behöver inte en såå stor sjal. Jag var lite rädd att garnet inte skulle räcka och det var också en anledning till att jag inte gjorde 19 upprepningar som så många andra.

Färgen på bilden här under är mest rätt. Love it!

7 kommentarer:

  1. Underbar färg! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen..vilken vitaminkick!

    SvaraRadera
  3. Ser fin ut, skall titta på resdagar i helgen, det kom buisness i vägen, skriver till dig sön. hejhej

    SvaraRadera
  4. Underbar färg på sjalen! Jag tror bestämt att jag får hålla mig till 14 repetitioner jag också... Jag har bara två härvor utav garnet, även jag är lite osäker om det räcker... Jag stickar min i Wetterhoffs Sivilla i en röd färg. Jag påbörjade ju min i höstas med tanke på julen ;) Men det blir väl jul i år också :D

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig färg! Jag gjorde en större modell av sjalen och den är lite väl stor, men skön att linda in sig i förstås. :-)

    SvaraRadera
  6. Den är verkligen snygg, nu har jag nystat min härva garn och sitter och funderar på hur sjutton man gör. Förstår inte alls, i vilken ände börjar den egentligen? Stickar man två halvor eller kommer det ge sig var "mitten" är på den? Jag är helt ost men får väl försöka följa mönstret... kanske återkommer med frågor!

    SvaraRadera