fredag 1 januari 2010

Bästa sockstickorna??

Jag tänker sticka sockor men känner på nåt sätt att mina sockstickor inte är de bästa. Eller så är de det. Nu frågar jag er vilka strumpstickor/sockstickor som är de bästa att sticka med?) om man inte stickar magic loop förstås)

9 kommentarer:

  1. Dessa stickor skulle jag kunna köpa bara för den läckra askens skull:)

    SvaraRadera
  2. Å, det handlar ju så mycket om tycke och smak, men för mig så blev det roligt att sticka sockor när jag började med 15 cm långa stickor (istället för 20) i harmony wood.
    Förresten, flätvantarna du stickat är superfina!

    SvaraRadera
  3. Mina favoriter är också harmony woods 15cm stickor. Snygga och inte sådär böjliga som bambustickor kan vara

    SvaraRadera
  4. Knit Pro's Nova Metall. Spetsiga och härliga att sticka med.

    SvaraRadera
  5. Som flera andra här så gillar jag också harmony woods 15cm strumpstickor bäst.

    SvaraRadera
  6. Mm, jag tycker också om harmony wood, men när det gäller lite grövre garn där man behöver stickor som är större än 3 millimeter är jag löjligt förtjust i bambustickorna från susannes, och de från clover/takumi. 15 centimter är de allihop, väldigt praktiskt!

    SvaraRadera
  7. Hmmm... jag har ingen aning om vad mina heter... men de är 15 cm och färgglada i trä. Kan mycket väl vara harmony wood som de andra skriver om :)

    SvaraRadera
  8. Jag tycker trästickor är bra för de glider inte ut lika lätt. Och 6 stycken 15 cenimeters är mycket bättre än 5 20 centimeters.
    /Anna

    SvaraRadera
  9. jag älskar mina Harmony woods, de är verkligen bra att sticka med! Men de du har på bild är underbart vackra! Jag har 5 mm stickor i ebenholz och de är inte heller dumma. För mig är det viktigt att stickorna är ganska spetsiga och jag tror att mycket av känslan sitter där plus att jag får ont i händerna av för mycket metall....

    SvaraRadera