torsdag 21 januari 2010

Det jag ska


Så bra att jag satte mig ner o började sy ihop koftan. Nu gäller det bara att inte ge upp innan det är klart. Finns det nån som tycker det är kul att sy ihop?

12 kommentarer:

  1. Nä, det är bara att bita ihop och göra det! ;-)

    SvaraRadera
  2. Nej, jag tycker att det är jätte tråkigt. Stickade saker kan ligga hos mig i månader tills jag syr ihop dom. Därför är du jätte duktig!
    Måste förbättra mig också...

    SvaraRadera
  3. Det tråkigaste jag vet...Det är därför jag älskar att sticka uppifrån och ner istället.

    SvaraRadera
  4. Precis, det är därför vi ALLTID stickar uppifrån och ner. Men jag ville ha en omlottkofta i indiecita och att sticka den för hand hade jag ingen lust med därför stickade jag stora delar på maskinen och så får jag skylla mig själv. Men nu har jag kommit en liten bit...

    SvaraRadera
  5. Egentligen borde det inte ha varit några kommentarer till det här inlägget :-)
    Sy ihop? Bläääh!

    SvaraRadera
  6. Jag tycker också att sy ihop är trist. Risken finns att saker blir liggande färdigstickade, men ej hopsydda. Tur att man kan sticka uppifrån-och-ner så det inte blir något att sy.

    SvaraRadera
  7. I live in the states, and just wanted to let you know that I also LOVE to knit and crochet, anything with yarn or fabric. It's so wonderful to sit down and make something beautiful! Good luck with that cardigan I know you will finish!

    SvaraRadera
  8. Jodå, jag tycker nog det är kul att få till den sista touchen sas. Men förr avskydde jag det minns jag. Det går ju så himla fort egentligen, och så får man ju se resultatet ordentligt, och prova.

    /Janette

    SvaraRadera
  9. Nä.. kanske därför det är så kul att sticka sockor - de är ju liksom färdiga när de är färdiga :D

    SvaraRadera
  10. Nej, usch jag hatar det också. Förstår inte varför de flesta mönster är gjorda så att man ska göra flera delar. Borde finnas mer mönster där man stickar allt i ett stycke.

    SvaraRadera
  11. Nix, att sy ihop är trist och kanske är det därför jag är så förtjust i att sticka sockor :)
    Har nog norra europas största socklager!!

    SvaraRadera